FunnyFirm 
FunnyFirm ontwikkelt educatieve workshops en materialen voor de leeftijdsgroep van 8 tot 108 op het gebied van robotica, elektronica, programmeren, duurzaamheid, wetenschap, natuur en techniek. Opdrachtgevers waar FunnyFirm voor - en samen mee - werkt, zijn het onderwijs (basis en voortgezet; regulier en speciaal), maatschappelijke organisaties en culturele instellingen. Op verzoek organiseert FunnyFirm ook workshops voor particulieren en voor bedrijven. 

Lxndr

  

Lxndr staat voor Xander Peppelenbosch, science artist, creatieveling, maker, autodidact en oprichter van FunnyFirm. In zijn werk geeft Xander zijn kennis en plezier in een leven lang spelen en leren door. 
Xander heeft als ontwerper van geluid en special effects gewerkt voor gerenommeerde theatergezelschappen (o.a. Hollandia en de Trust) en als artistiek leider van theaterwerkplaats Eskalibur samengewerkt met theatermakers met een beperking en/of achterstandssituatie.
In 2009 heeft Xander een start gemaakt met TrahsLab, een initiatief waarin hergebruik met behulp van elektronica, embedded programming en duurzame technologieën centraal staat. TrashLab heeft hij doorontwikkeld tot FunnyFirm. Vanuit FunnyFirm geeft Xander o.a. workshops op scholen, festivals en in musea en steunt en draagt hij graag bij aan initiatieven die wetenschaps- en techniekeducatie toegankelijk maken voor alle kinderen.